Het Happonomy Bordspel

Word een tycoon maar let op! Bak de planeet niet en vermijd een burn-out! In ons geavanceerde strategische bordspel groeien spelers een hele economie, bouwen ze bedrijven, handelen ze in goederen en gaan ze werken. Daarnaast nemen ze ook wat tijd vrij en investeren ze in innovatie. En het geld? Nou, je kiest zelf welk monetair systeem je wilt gebruiken.

Het spel

Het bordspel kan door 3 tot 6 spelers gespeeld worden en kost je een paar uur, perfect voor een avond vol strategie. Het spel is bedoeld voor bordspelliefhebbers die graag unieke spelconcepten ontdekken: het bordspel is het enige spel waarbij je kunt kiezen om te spelen met behulp van drie geldsystemen.

Er is een extra bonus!

Het spel zal je ook laten zien hoe ons huidige geldsysteem jou stress bezorgt en hoe het je dwingt om te kiezen tussen dingen waar je niet tussen wilt kiezen.

Hoe koop je het bordspel?

We gaan een voorverkoopcampagne starten in het voorjaar van 2019 op Kickstarter, maar je kunt je hier al registreren als je geïnteresseerd bent in het spel. Het spel wordt verkocht tegen een richtprijs van 75 euro.